Pusingan klasik kecil Teko, BK-7099

Penerangan mengenai pusingan klasik kecil Teko, BK-7099: jenama: BAIKE BK-7099 adalah Reka bentuk baru titik 2018 especilally kepada orang-orang yang suka Peladang kecil yang semakin meningkat. Ia adalah sedikit besar daripada BK-7100. Ia dibuat oleh bahan semula jadi (serbuk buluh, kepingan, jerami, kopi boleh dan boleh kacang) yang boleh...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan mengenai pusingan klasik kecil Teko, BK-7099:

Item No.Berat itemSaiz itemPC/CtnN.W(KGS)G.W(KGS)
BK-7099156Φ117 * 112mm487,498

Jenama: BAIKE

BK-7099 adalah Reka bentuk baru titik 2018 especilally kepada orang-orang yang suka Peladang kecil yang semakin meningkat. Ia adalah sedikit besar daripada BK-7100.

imageimage

imageimage

Ia dibuat oleh bahan semula jadi (serbuk buluh, kepingan, jerami, kopi boleh dan boleh kacang) yang boleh biodegrabled apabila ia dihancurkan. Kita mempunyai bahan-bahan asas yang lima hanya kerana melihat gambar di atas.

imageimage

image

Kecuali warna asas yang lima, pelanggan kami boleh memilih mana-mana warna yang mereka suka sesuai dengan warna Pantone.  Kita biasanya memilih serbuk buluh sebagai bahan tersebut jika anda mahu untuk pasu berwarna-warni.

imageimage

Jika pelanggan merasakan warna tunggal membosankan, mereka boleh memilih kertas decal untuk menjadikannya lebih cantik. Kami telah seveal kertas decal berbeza bagi mereka untuk memilih, mereka juga boleh menghantar kami Reka bentuk mereka sendiri.

image

Berbeza dari periuk plastik, ia adalah mesra alam sekitar.  Dan berbanding dengan periuk ceremic, harga adalah lebih competable.

Ia cukup kecil dan tidak akan mengambil tempat terlalu banyak, anda boleh meletakkannya di dalam jagung meja, Bilik Pejabat, kilat, balkoni, ect. untuk deorate hidup anda.Hot Tags: bulat kecil klasik pot, bk-7099, China, pengilang, pembekal, kilang, borong

Siasatan

Anda mungkin juga berminat