Pot Besar Klasik Pusingan, BK-7097

Keterangan Pot Besar Pusingan Klasik, BK-7097: Jenama: BAIKE BK-7097 adalah reka bentuk baru 2018 secara khusus menunjukkan kepada orang-orang yang suka menanam tanaman kecil. Ia dibuat oleh bahan-bahan semula jadi (serbuk buluh, kerang, jerami, sekam kopi dan sekam kacang) yang boleh disembuhkan apabila ia dihancurkan ....
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Pot Besar Pusingan Klasik, BK-7097:

barang No. Berat Barangan Saiz Perkara Pcs / Ctn NW (KGS) GW (KGS)
BK-7097 437 φ181 * 176mm 18 7.87 8.49

Jenama: BAIKE

BK-7097 adalah reka bentuk baru 2018 secara khusus menunjukkan kepada orang-orang yang suka menanam tanaman kecil.

image

imageimage


Ia dibuat oleh bahan-bahan semula jadi (serbuk buluh, kerang, jerami, sekam kopi dan sekam kacang) yang boleh dibiodegradasi apabila ia dihancurkan. Kami mempunyai lima bahan asas Sama seperti gambar di atas lihat.

image

image

Kecuali lima warna asas, pelanggan kami boleh memilih mana-mana warna yang mereka suka mengikut warna Pantone. Kami biasanya memilih serbuk buluh sebagai bahan jika anda mahu periuk berwarna-warni.

imageimage

Jika pelanggan memikirkan warna tunggal membosankan, mereka boleh memilih kertas decal untuk menjadikannya lebih cantik. Kami mempunyai kertas decal berbeza untuk mereka memilih, mereka juga boleh menghantar reka bentuk mereka sendiri.

gambar

Berbeza dengan periuk plastik, ia mesra alam sekitar. Dan dibandingkan dengan periuk ceremik, harganya lebih kompeten.

Ia cukup kecil dan tidak akan mengambil terlalu banyak tempat, anda boleh meletakkannya di jagung meja, bilik pejabat, tingkap, balkoni, ect. untuk menghindari hidup anda.Hot Tags: bulat periuk besar klasik, bk-7097, China, pengilang, pembekal, kilang, borong

Siasatan

Anda mungkin juga berminat