Papan Setem Mini Mini Dalam Dalaman Dengan 4 Papan Kayu BK-8112

Papan Setem Mini Mini Dalam Dalaman Dengan 4 Papan Kayu BK-8112

Deskripsi Set Dalaman Penanam Dalam Dalaman 4 dengan Papan Kayu BK-8112 Gaya Klasik Pot Bahan Bunga Asli - Hadiah yang sempurna untuk keluarga dan rakan-rakan yang suka tumbuh-tumbuhan berair dengan ibu jari hijau atau menyimpannya di rumah anda sendiri. Mereka sesuai untuk menambah reka bentuk klasik yang menyegarkan untuk ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Keterangan Set Dalaman Penanam Set 4 dengan Lembaga Kayu BK-8112

barang No. Saiz Perkara Berat Barangan Pcs / Ctn NW GW
BK-8112

400 12

4.8

5.41
  • Gaya Klasik Bahan Bunga Pot Bunga - Hadiah yang sempurna untuk keluarga dan rakan-rakan yang suka tumbuh-tumbuhan yang kenyal dengan ibu jari hijau atau menyimpannya di rumah anda sendiri. Mereka sesuai untuk menambah reka bentuk klasik yang menyegarkan ke rumah anda.

  • Cantik & Elegant - Petite kontemporari yang sederhana dan anggun indah dengan periuk tanaman warna yang elegan dan menarik.

  • Bahan Terbaik - Diperbuat dengan bahan semula jadi (Seperti: Serbuk buluh, Jerami, sekam, sekam kopi Kacang sekam) dan dibakar dalam suhu tinggi. Jadi mereka tidak mudah untuk pecah dan boleh menemani anda untuk masa yang lama (3 ~ 5years) kerana mereka tahan lama.

    imageimage

  • Gabungan Terbaik - Kombinasi ini yang comel dan komprehensif boleh membawa anda kesan visual yang menyenangkan, dan ia juga boleh membuat dunia dongeng untuk anda apabila barang-barang ini berfungsi dengan baik di taman mini kontena atau di terrarium.

  • Aplikasi secara meluas - Perkebunan berkebun sesuai untuk berkebun dekoratif, meja, rak buku, meja makan, ruang tamu, ruang hosting dan di mana-mana. Hiasan dekorasi hiasan yang kecil boleh digunakan di mana-mana taman kecil, rumah boneka, hiasan tumbuhan.

imageimage

Nota:
Hiasan dan tumbuhan tidak termasuk.
Warna mungkin berbeza kerana produk buatan tangan. (Mengikut Panton Warna)
Sila benarkan ukuran sisihan kerana pengukuran manual.

Soalan:


Soalan: Adakah mereka mempunyai lubang saliran?

Jawab: Pot Bunga ini mempunyai lubang saliran.  

imageimageSiasatan