Bunga-bunga yang lebih banyak, lebih banyak pengalaman kaya

- Sep 11, 2017-

Kini rakan-rakan sedikit memberi lebih perhatian kepada Kesihatan, kaunter pejabat pada pelepasan periuk tumbuh-tumbuhan adalah hampir semua kerja perlu pekerja pejabat (walaupun tidak tahu bukanlah benar-benar anti radiasi). Tetapi semua orang di tangan pasu bunga pada dasarnya dalam periuk bunga pada jadual, lobak hijau long-headed satu jenis biasa atau sesuatu, apa-apa idea-idea baru yang terlalu banyak. Tetapi hari ini memperkenalkan siri OASIS adalah menarik, dan menjadi sumber inspirasi dalam reka bentuk ini datang dari Pejabat putih magnet.

Siri ini atas meja, ada kosong, dan boleh digantung pada dinding. Walaupun atas meja yang satu, tetapi juga sedikit berbeza dengan Teko bunga tradisional, kerana ia mempunyai batang di tengah-tengah, untuk memudahkan tumbuh-tumbuhan di sepanjang tiang mendaki setinggi.

Walaupun tengah-tengah gaya terapung adalah terdapat beberapa garisan nipis, tetapi juga untuk memudahkan lampiran loji Penyaman dan mendaki.

Ke air kata-kata adalah juga sangat mudah, sedia untuk menyembur sebotol spray terus pada baris pada baris.

Jenis loji ini meletakkan Jadual, berasa bahawa mereka berada di da da Meng Meng.

Pasu bunga kolam dengan pokok buah-buahan, dengki!

Lebih banyak yang lebih banyak bunga-bunga, orang kaya lebih banyak pengalaman, Tuan bunga semalam yang telah tidak berpuas hati dengan jenis-jenis bunga dan sayur-sayuran, dan mula menanam pokok buah-buahan, spring bunga, musim panas boleh lihat buah-buahan, Makan terus jatuh ke bawah, hanya boleh tidak dan kemudian mampu kawan-kawan, bayi tahu pokok buah-buahan yang sesuai untuk penanaman di rumah?

Anggur yang memanjat pokok, spesis bunga semuanya tahu, sehingga anggur membesar secara perlahan-lahan, ia adalah perlu untuk mengambil rak Oh, sehingga anggur itu berkembang ke dalam, dalam rangka untuk minum teh sembang, adalah juga sangat selesa dengan ah.

Potted keperluan pemuliharaan anggur:

1, kelembapan: anggur permintaan air adalah sangat tinggi, jadi menyiram adalah kunci, terutama anggur dalam pasu, mestilah menepati masa menyiram untuk mengelakkan kemarau, di bawah keadaan biasa dalam nutrisi anggur lama menyiram tanah, keputusan akhir, akar anggur adalah lebih lemah, ini masa untuk mengurangkan air;

2 tanah: pasu anggur boleh memilih loam atau tanah berpasir halus yang sesuai;

3, cahaya: anggur untuk hi cahaya tumbuh-tumbuhan, semasa pertumbuhan mesti memastikan mencukupi cahaya, tetapi dalam ripening buah-buahan untuk mengelakkan cahaya yang berlebihan, untuk mengelakkan pembakaran hari.

Tempat pemuliharaan pasu Delima:

1, tanah: pasu Delima memilih tanah daun reput, tanah dan pasir sungai bercampur dengan penanaman tanah, dan menambah jumlah baja organik.

2, menyiram: kemarau Delima, hi persekitaran kering, air perlu memahami dalam "kering melalui dalam" prinsip, supaya lembangan perlu "lihat lihat Cucian basah, agak kering dan tidak basah." Dalam tempoh berbunga, boleh air terlalu banyak, Pentu tidak boleh terlalu basah atau jatuh cawangan lama, membawa kepada bunga jatuh, buah-buahan, buah-buahan yang retak fenomena. Musim hujan untuk saliran tepat pada masanya.

3, matahari: cahaya dan suhu adalah satu keadaan yang penting yang mempengaruhi penubuhan tunas bunga Delima. Tempoh pertumbuhan memerlukan cahaya matahari penuh, dan mencukupi lebih banyak lampu, semakin banyak bunga lebih terang. Leeward, cerah, kering persekitaran yang kondusif kepada pembentukan bunga bud dan berbunga. Apabila lampu do rendah, panjang hanya daun yang tidak berbunga, mempengaruhi kesan tontonan.

4, pembajaan: Delima pasu hendaklah cukup baja asas, dan kemudian sebelum musim sejuk dan kemudian menggunakan baja organik yang masak, dan kemudian setiap tahun sebelum musim sejuk dan kemudian menggunakan baja organik yang masak, pasu Delima harus "baja nipis "Prinsip, tempoh pertumbuhan dalam seminggu untuk memohon satu minggu nipis baja. Jangka panjang topdressing fosforus dan kalium baja, buah-buahan bunga Paul.