Sembilan jenis succulents yang sesuai untuk kanak-kanak, membeli satu untuk anak-anak anda

- Mar 20, 2018-

Sembilan jenis succulents yang sesuai untuk kanak-kanak, membeli periuk untuk anak-anak anda

Fleshy kelihatan cantik dan mudah dijaga. Boleh membiarkan anak-anak keluarga memilih untuk memelihara periuk daging, penjagaan tetap dapat memupuk rasa tanggungjawab anak-anak, tetapi juga membolehkan anak-anak belajar lebih banyak tentang alam dan kesempatan untuk menghubungi alam semulajadi, untuk menemani tumbuh-tumbuhan berair tumbuh bersama sehingga anak-anak belajar untuk mematuhi. Sekiranya anda mempunyai anak di rumah, sila beri perhatian kepada artikel itu dan beri keluarga anda tumbuhan yang sesuai. Dia akan menyukainya.

OPPINA tergolong dalam jenis daun OPPINA yang baik hati, baik dan terawat dengan baik dalam keluarga besar daging berisi daging. Warna merah jambu, dan hujungnya memberikan merah jambu merah, sangat comel. Da, kanak-kanak akan menyukainya.

blob.png

OPPINA sesuai untuk persekitaran yang kering dan hangat. Oleh itu, semasa proses pengawetan, musim sejuk perlu memberi perhatian kepada suhu. Di samping itu, OPPINA tidak menggunakan terlalu banyak air kerana daun mempunyai kapasiti penyimpanan air yang baik. Apabila menyiram, perlu diberi perhatian. Sekiranya anda tidak menyiramnya, ia mestilah disiram dengan teliti. Oleh itu, dalam dunia yang lebih banyak daging, Operina adalah sokongan yang baik.

Warna daun Debbie akan berubah dengan musim dan persekitaran pertumbuhan. Di bawah keadaan biasa, ia akan kelihatan merah jambu. Pink Debbie, Meng Meng, kelihatan sangat ecstasy, tidak ada kanak-kanak yang tidak tertarik dengannya. Tidak seperti kebanyakan daging yang berisi daging, ia perlu memberi perhatian kepada teduhan lebih banyak daripada pada musim panas, dan ia perlu mengalihkannya semasa penyelenggaraan harian. Selepas berkembang untuk tempoh masa, buah-buahan biasanya tumbuh tunas sisi, membentuk sekumpulan orang. Pada musim bunga dan musim sejuk, ia adalah masa terbaik untuk Debbie. Dari segi pemuliharaan, tidak sukar untuk mencuba musim panas di musim panas, dan nisbah embun cukup. Jenis tumbuhan adalah padat, dan warna akan menjadi ungu tua dan lebih ungu lagi, tetapi perlu memberi perhatian pada teduhan pada musim panas.

blob.png

Putera hitam adalah produk klasik dan popular. Walaupun ia adalah item yang popular, ia mempunyai nilai hiasan yang hebat. Putera hitam tidak besar, tetapi bidang gas sangat kuat. Ia kelihatan seperti teratai hitam dalam mekar penuh. Ramai kanak-kanak akan menyukainya. Putera hitam juga merupakan salah satu daging yang paling banyak. Semasa proses pertumbuhan, masa yang diperlukan untuk cahaya lebih lama, tetapi ia tidak memerlukan penyiraman yang berlebihan, dan ia tidak memerlukan persenyawaan yang berlebihan. Air itu dibuang tiga kali sebulan. Lemak boleh dijaga dengan baik. Apabila tidak cukup cahaya matahari, putera hitam akan menjadi hijau dan cahaya matahari akan meningkat. Putera hitam secara beransur-ansur akan berubah menjadi merah dan akhirnya menjadi hitam. Ia mekar pada musim panas, dan bunga-bunga hitam dan merah dengan loceng terbalik. Payung disusun dalam baris dan sangat cantik.

blob.png

Daun Saussurea berwarna putih dan cantik dalam penampilan. Mereka kelihatan seperti teratai yang diperbuat daripada ais dan salji. Mereka kudus dan elegan, seperti kraf hidup. Tumbuh-tumbuhan pasu ditetapkan di atas teres, tingkap, dll. Mereka segar, elegan dan unik. Saussurea sinensis tahan terhadap kemarau dan air, dan semasa proses pemuliharaan, lebih banyak perhatian harus diberikan kepada pengudaraan, penyiraman yang sederhana, mematuhi prinsip melihat dan melihat basah, dan harus diperhatikan bahawa dorman tidak boleh digunakan untuk persenyawaan.

Bintang cantik Jixing adalah tumbuhan yang lezat yang sering kami rekomendasikan. Ia adalah sejenis daging yang kaya dan kelihatan baik. Daun bintang cantik Jixing akan sangat cerah di bawah sinar matahari. Ia sangat cantik, dan keindahan Jixing bukan sahaja toleran kemarau, tetapi juga Ia lebih tahan dingin. Pada musim panas, ia mungkin perlu dibayangi dengan betul. Semasa tempoh dorman, perlu diberi perhatian untuk mengawal jumlah air, tetapi pada keseluruhannya, ia masih sangat baik untuk menjaga lebih banyak daging.

Manik juga merupakan tumbuhan berair yang kami sering mencadangkan. Manik Buddha untuk persekitaran pertumbuhan yang kering dan sejuk, elakkan haba yang panas dan lepuh, perkara lain lagi ialah hujan mesti menghalang manik hujan, jika tidak, akan ada fenomena batang busuk!

blob.png

Selama biji-bijian beras ungu dijatuhkan ke dalam pasu, mereka hampir dapat hidup. Penampilan bijirin beras ungu juga merupakan tumbuhan yang lezat yang sangat disukai oleh Xiao Bian. Daun berdaun yang jelas dan jernih kelihatan cantik. Senang bermain, dan akan membuka bunga merah jambu, rasa Meng Meng! Budaya nasi ungu, perkara utama yang perlu diberi perhatian ialah penyiraman, dan penyiraman prinsip-prinsip kering dan kemudian penyiraman, tidak sepatutnya menjadi masalah besar.

Salji tipis adalah sejenis tumbuhan berair yang sangat istimewa. Ia sangat tahan lasak dan sejuk, dan ia tahan dengan kering dan kelembapan. Adakah ia menyeronokkan? Pada musim panas, adalah perlu untuk memberi perhatian kepada teduhan, dan musim-musim lain boleh menerima cahaya. Adalah sangat penting untuk memberi perhatian kepada pengudaraan semasa proses pembiakan.

Rainbow Jade adalah bintang di dunia yang berisi. Penampilan yang indah disayangi oleh ramai orang. Atau daun berdaun merah atau hijau, nampaknya bercambah, jed pelangi tidak takut pendedahan, musim panas yang tepat pada masanya tidak perlu teduh, tetapi juga boleh tahan lasak, benar-benar sangat baik dan berdaging, yang paling menarik ialah Warna bilah jed pelangi akan berubah dengan tahap pendedahan cahaya matahari, dan semakin banyak cahaya matahari, warna yang lebih cerah akan menjadi.


Di atas 9 jenis tumbuhan berair boleh menarik perhatian kanak-kanak dari rupa, dan mereka agak baik dan menyokong. Mereka sangat sesuai untuk kanak-kanak untuk mengamalkan tangan mereka, dan mereka dengan cepat boleh memilih anak untuk keluarga anda.