Cara untuk memanjangkan hayat Seeder yang

- Sep 11, 2017-

Hayat Mesin mudah alih sowing adalah satu perkara yang menjadi kebimbangan kepada ramai rakan-rakan petani. Penggunaan tanaman mudah sowers mudah alih hanya menyimpan benih dan ciri-ciri kecekapan tinggi, oleh majoriti rakan-rakan kegemaran petani bagaimana untuk memanjangkan hayat sowers mudah alih ia?

Penempatan sowing peranti mudah alih adalah kawan-kawan Peladang banyak memberi perhatian kepada keperluan untuk menggunakan peranti sowing menurut kaedah biasa menyimpan, jadi bahawa apabila digunakan akan tidak mempunyai kesan yang besar kepada pembenihan di. Seeder yang perlu diletakkan dalam persekitaran yang agak kering dan bersih.

Juga memberi perhatian kepada penempatan minyak untuk mengelakkan penggunaan semula kerosakan seeder. Sower mudah alih yang akan mempunyai tanah atau kotoran di beberapa bahagian selepas kerja sowing, dan ianya perlu untuk membersihkan bahagian-bahagian sistem penghantaran khususnya. Apabila petak tersebut dijatuhkan, mata itu diturunkan dan tempat duduk yang diturunkan untuk menstabilkan badan untuk mengurangkan beban tidak perlu pada rak sowing peranti mudah alih.