Bagaimana Untuk Menghias Cubicle Pejabat Anda - Untuk Menonjol Di Crowd

- May 31, 2018-

Cara Menghias Cubicle Pejabat Anda - Untuk Menonjol di Semenanjung

Pengakuan yang jujur - sehingga baru-baru ini, bilik saya di tempat kerja kelihatan seperti tong sampah. Saya menghabiskan wang dan tenaga yang membetulkan ruang saya, dan kini ia adalah iri hati orang lain.

Dalam artikel ini, saya akan bercakap tentang menghias bilik dengan cara yang manly. Saya telah melihat ruang kerja yang baik, buruk dan hodoh yang diduduki wanita, tetapi mereka kelihatan sangat berbeza dari bilik lelaki.

blob.png

Dan jujur, saya mempunyai sedikit idea untuk meningkatkan kiub wanita. Jadi, artikel ini terutamanya bertujuan untuk lelaki. Bagi wanita, tidak ada tempat yang lebih baik daripada Pinterest untuk mendapatkan idea.

Maaf, saya tidak mempunyai keinginan untuk menghiasi bilik kecil saya mengikut musim atau majlis itu; itu bukan saya. Saya tidak meletakkan labu sedikit pada bulan Oktober dan telur pada Paskah seperti wanita lakukan.

Tetapi, saya suka meja dengan bola replika kecil dan bola golf. Saya suka gambar sukan di bilik kecil. Atau, untuk perkara itu, gambar kucing yang paling indah kelihatan baik di sana juga.

Selagi perkara-perkara ini tidak terlalu kuat kepada mata dan gaul dengan benda-benda lain.

Sebelum ini saya menyiarkan beberapa petua asas untuk menjadi pekerja yang lebih baik dengan menulis e-mel yang lebih baik .

Menulis e-mel yang baik dan hidup di ruang pejabat yang teratur adalah beberapa hal yang tidak dapat mendapat kenaikan pangkat atau meningkatkan secara langsung, tetapi menimbulkan rasa sedih di mata orang yang penting di tempat kerja.

Bilik kecil anda mengatakan banyak tentang anda , terutamanya jika seseorang melawat untuk kali pertama dan anda tidak berada di sana.

Hiaskan bilik pejabat anda dengan berhati-hati.

blob.png

Naib Presiden kita bekerja dari sebuah bandar yang berbeza. Pada salah satu lawatannya ke pejabat kami, dia memutuskan untuk melawat kami. Salah seorang rakan sekerja saya sedang bercuti. VP meninggalkan nota ' post-it ' di mejanya memintanya membersihkan meja dan membuatnya mudah didiami.

Anda boleh memahami betapa memalukannya.

Saya tidak mendapat nota pasca tetapi, bilik saya tidak lebih baik.

Ia berbunyi loceng penggera!

Anda menghabiskan sepanjang hari dalam kiub, sekurang-kurangnya, 8 jam setiap hari kerja. Kenapa anda tidak membersihkannya, tanpa kekacauan, dan menenangkan?

Sekeliling yang bersih menggalakkan pemikiran yang bersih. Pemikiran yang bersih menghasilkan idea. Idea membawa kita ke tahap tinggi baru.

Oleh itu, menjaga bilik yang dihiasi dan dikendalikan dengan baik, merupakan sebahagian daripada kehidupan kerja harian anda.

blob.png

Kaedah hiasan bilik pejabat

 1. Ketahui peraturan dan peraturan di tempat kerja anda. Sebarang petikan, memorabilia, atau imej yang menyinggung boleh menyebabkan kehilangan pekerjaan anda.

 2. Cetakan adalah punca utama kekacauan di meja anda. Buang semua kertas apabila mereka hidup lebih lama.

 3. Jangan merombak semuanya dalam sehari. Jangan kehilangan produktiviti anda dengan meletakkan tenaga harian anda ke dalam penganjuran. Saya menghiasi kubus saya semasa lawatan hujung minggu ke pejabat. Bos saya sangat menghargai itu.

 4. Anda boleh menghiasi secara percuma. Cari jualan garaj untuk mengumpul peralatan pejabat kecil yang masih berfungsi.

 5. Dekorasi rumah dan hiasan pejabat anda bukan perkara yang sama. Banyak gambar, mainan, dan mementos kelihatan lebih baik di rumah daripada di pejabat.

 6. Jangan letakkan item sedemikian rupa sehingga pelawat anda tidak dapat melihat anda semasa bercakap dengan anda.

 7. Dekorasi terlalu banyak tidak baik - jangan mengatasi tempat itu. Hiasan terlalu banyak mengalih perhatian rakan sekerja anda, dengan cara yang sama, bunyi terlalu banyak.

 8. Memorabilia sukan adalah barang yang sangat baik untuk dipamerkan di ruang kecil anda. (ingat, tempat ini mengumpulkan lebih banyak bola mata daripada rumah anda kecuali jika anda bekerja di sebuah pejabat kecil dengan beberapa pelawat)

 9. Gambar keluarga di ceramah meja anda tentang sifat anda. Menunjukkan sisi penyayang anda. Orang juga akan menyukai mereka.

 10. Sentiasa serahkan ubat-ubatan dan barang-barang kebersihan diri dalam laci selepas penggunaan anda.

 11. Bersihkan tempat, habuk mingguan, sekurang-kurangnya. Terutama, skrin dan monitor komputer anda.

blob.png