Kerja yang baik harus pertama dan keuntungan

- Sep 11, 2017-

Kerja yang baik harus pertama keuntungan, seperti menanam banyak daging, beberapa alat boleh juga membantu sibuk banyak, beberapa tahun, kita juga boleh menggunakan alat-alat daging.

Gas yang meniup

Jika semua alat-alat hanya boleh memilih salah satu borang, maka saya akan memilih untuk pukulan, penggunaan itu tidak perlu berkata, semua jenis bertiup, meniup tanah meniup air, terutamanya selepas hujan atau air selepas titisan air sisa pada daun, tidak meniup jauh , sentiasa bimbang meninggalkan masalah, perkara air sisa, selalunya adalah sesuatu. Walaupun anda mengatakan bahawa anda tidak boleh berfikir bahawa gadis adalah jadi Kering, anda boleh bayangkan seorang lelaki yang besar, atau memegang periuk bunga, atau bent selesai, menghadap ke dalam periuk bunga meniup

Sia-sia sebelum ini, bahawa ada, atau tidak ada perbezaan yang tidak terlalu besar, selepas penggunaan, melihat daging daging dan habuk dengan tanah akan menjadi gatal. Kadang-kadang ditanam daging yang lebih banyak, sesetengah zarah tanah jatuh ke daun, gas yang meniup meniup, dengan mengambil pinset adalah yang paling selamat; turapan yang baik-baik saja apabila mengambil pinset ini juga sangat mudah untuk digunakan. Dan mengambil pinset ada guna lagi, penanaman apabila pusingan pendek jari boleh sampai ke tempat itu, anda boleh menggunakan hujung mengambil pinset akhir karya seperti mengisi medium penanaman, ke dalam medium di dalam daging baik Joe dan sebagainya.

Tuangkan botol air

Ini adalah bagaimana untuk mengatakannya, kelemahannya terbesar... menyiram terlalu perlahan-lahan, berfikir tentang hal itu, jika ia sedikit beratus-ratus ratus periuk, yang air dituang ke dalam masa, tentu saja, sahaja Tabur sahaja dicurahkan, selepas tamparan yang meniup lebih cekap. Tetapi kadang-kadang, seperti di antara daging dengan lotus, daun akan sering meliputi lembangan, air akan menjadi sedikit sukar, atau apabila daun akan dimasukkan untuk basah media, menyiram terlalu banyak tenaga mungkin daun basah basah tergesa-gesa, botol air ini amat berguna. Sesetengah orang mengatakan bahawa mulut botol air tidak boleh ketika dalam air yang meniup, saya cuba, rasanya wirawati graviti dengan silinder oksigen daripada pengawal manuver dalam berbagai-bagai putaran, orang-orang yang mengatakan ini, sudah tentu tidak digunakan untuk meniup!

Hipotesis jenis silinder

Apabila digunakan, merasakan sejenis perasaan yang sejuk, terutama dalam beg kecil apabila medium Kering, tetapi penanaman masa sebenar... kurang digunakan, tinggalnya tangan campuran pelbagai pegang... Kerana bagi hipotesis apa kecil, kecil shovels Han... ada lebih daripada tangan mudah untuk menggunakannya...... akan membuat orang jenis daripada ilusi... seperti pantai yang menonton kanak-kanak bermain pasir. ,

berus

Alat sedikit berserabut sangat praktikal, seperti ini daging berbulu, dan akhirnya boleh mengosongkan