BaiKe Garden & rumah hiasan, pasu bunga set, OEM

Nama produk: baike Garden & rumah hiasan, pasu bunga set, bahan OEM: serbuk buluh, Straw, kopi Shell, Nut Shell dan warna sekam: Multicolor, pelekat boleh dilampirkan asal & penghantaran: Taizhou mempamerkan ciri: bahan pameran mesra alam dan perlindungan alam sekitar Pengenalan: BK-7168...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Nama produk: BaiKe Garden & rumah hiasan, pasu bunga set, OEM

Bahan: serbuk buluh, jerami, kopi Cangkerang, Nut Shell dan sekam

Warna: Multicolor, pelekat boleh dipasang

Asal-usul & penghantaran: Taizhou

Ciri mempamerkan:Mesra alamdan perlindungan alam sekitar

 image

Mempamerkan Pengenalan: BK-7168 dan BK-7169 BaiKe Largr & Taman kecil & hiasan rumah, Flowe pasu direka dan dihasilkan oleh Taizhou Baike biologi Technology Co., Ltd.

1. Reka bentuk: bentuk produk adalah klasik dan mudah. Produk ini diperbuat daripada viskosa dari bahagian atas dan bawah, dan Groove direka untuk mengelakkan kebocoran air. Bahagian atas dan bawah boleh digunakan untuk warna pepejal atau pemadanan warna. Di samping itu, kertas hiasan boleh dipasang di bahagian luar bahagian atas produk.

2. bahan: kami meninggalkan pasu plastik tradisional, tembikar, porselin dan bahan mentah lain, menggunakan serbuk buluh, Straw, kulit kerang, kulit kacang dan kerang dan lain-lain sisa pertanian dan resin berkualiti tinggi sebagai bahan mentah untuk pengeluaran, bahan adalah hijau dan mesra alam.

3. prestasi: periuk bunga ini mempunyai struktur yang stabil, asid dan rintangan alkali, rintangan bahan kepada UV, Julat suhu-10 darjah kepada 100 darjah, dan boleh terdedah di luar

4. fungsi: produk ini dipasang oleh viskosa. Dari segi prestasi, kami telah sebahagian besarnya memastikan bahawa produk adalah bebas bocor, dan cantik dalam penampilan.

5. warna: Terdapat 5 jenis warna bahan mentah, di samping itu, pelbagai warna boleh dibuat mengikut warna pantone, dan pelekat boleh digunakan pada periuk produk, yang boleh mencerahkan mana-mana ruang dan membantu tumbuh-tumbuhan anda lebih terang.

6. kegunaan: sesuai untuk pelbagai jenis bunga dan bunga tiruan paparan, dan juga boleh dipaparkan di Taman luar, dalaman, tingkap Sill, pejabat dan hiasan tempat lain.

7. saiz: satu tinggi dan satu pendek dua saiz, 18 * 18 * 18/15 * 15 * 26.5 CM, boleh dipilih mengikut pilihan pelanggan yang berbeza.

image

8. jangka hayat: 2-3 tahun

Penerbit: Taizhou Baike biologi Technology Co., Ltd.


Siasatan