3-Piece Aromaterapi Gaya Boston Gaya Vas Kecil

Vas bola 2. Kertas bunga boleh tersebar di permukaan untuk tujuan hiasan 3. Tidak berair, warna tetap terang dan tidak pudar. 4. Sesuai untuk pelbagai adegan dan hiasan 5. Ikut trend semasa dan corak dan warna sekarang. Setiap keinginan kreatif dan dekoratif adalah baik.
Berbual sekarang

Maklumat produk


Penerangan mengenai Aromaterapi 3-Piece Aromaterapi Boston Style Small image

dimensi produk 4.8 * 6/6 * 3.3 * 7.4 / 7.8 * 7.1 * 7.1 cm
barang No. BK- 7184/7183/7182
Nama Warna 5 warna bahan asas & warna Pantone
Jenis Bahan

bahan semula jadi (serbuk buluh, jerami, sekam, sekam kopi

dan Husk Nuts

image

Produk: Aromaterapi 3-Piece Aromaterapi Boston Style Vase Kecil

Kegunaan: Ia sangat sesuai untuk menambah hiasan ke hiasan bilik. Direka untuk memasangkan botol aroma kegemaran anda dengan bahan-bahan yang mesra alam untuk wangian yang indah. Sesuai untuk kegunaan harian, majlis perkahwinan, acara, wangian, Spa, Reiki, meditasi, tetapan bilik mandi.

Kelebihan: Gunakan minyak pati aromaterapi dan botol aromaterapi yang indah untuk membawa haruman yang lazat dan indah ke rumah anda. Apabila digunakan sebagai dekorasi dan hiasan wangi di rumah.

Saiz / Bahan: Setiap saiz kecil dan tidak mengambil ruang. Satu set 3 keping diperbuat daripada sisa pertanian yang mesra alam.

Produk berjenama baike: Produk berjenama baike dibuat dengan bahan mentah berkualiti tinggi, dan setiap langkah tidak akan menyebabkan pembaziran. Untuk merealisasikan konsep perlindungan alam sekitar China, kitar semula dan membantu menjadikan Bumi Tanah lebih sesuai untuk generasi akan datang.


Siasatan