Middle Indoor Round Orchid Planter BK-7033

Spesifikasi Pusingan Orchid Pusingan Dalaman BK-7033: Jenama: Pusingan Orchid Pusingan Dalaman Baike Middle BK-7033 mempunyai reka bentuk yang ringkas Bahan: Limbah Pertanian, seperti serbuk bambu, sekam kopi, sekam kacang, sekam dan jerami. Warna: Kami mempunyai lima warna asas (bahan asas), tetapi bergantung kepada ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Spesifikasi Middle Orchid Planter Round BK-7033:

barang No.
Berat (g) Saiz Perkara (mm) Pcs / Packing CBM NW (KG) GW (KG)
BK-7033 1172 φ300 * 206 8 0.09 9.38 10.22

Jenama: Baike

Pusingan Dalaman Orchid Planter BK-7033 mempunyai reka bentuk yang mudah

blob.png

blob.png

Bahan: Sisa Pertanian, seperti serbuk buluh, sekam kopi, sekam kacang, sekam dan jerami.

Warna: Kami mempunyai lima warna asas (bahan asas), tetapi bergantung kepada anda, anda boleh memilih apa yang anda suka mengikut Warna Pantone.

Gaya: Mudah tetapi mudah dengan persekitaran.

Notis: Keadaan periuk mungkin mempunyai sedikit kelemahan untuk bahan semula jadi. Dan semasa mencetak, mungkin ada serbuk warna bercampur-campur.

blob.pngblob.png

Kelebihan:

 1. Bahan Alam Sekitar: Bahan yang kita pakai adalah semula jadi yang tidak akan merosakkan alam sekitar. Selepas penyusunan, ia boleh terbiodegradasi.

 2. Tahan Lama: Selepas baking suhu tinggi, ia tahan lama dengan kestabilan yang tinggi dan lama menggunakan kehidupan.

 3. Biodegrable: Ia dibuat oleh bahan semulajadi seperti yang kita nyatakan di atas, 75% bahan tersebut boleh benar-benar terbiodegradasi selepas komposit.

 4. Penyiraman Automatik: Kami merekabentuknya dengan menyiram systerm sebagai gambar berikut (tetapi anda boleh memilihnya atau tidak sendiri):

  blob.png

  Kami memiliki Sijil SGS dan BETA:

  blob.png

  Jenama Memperkenalkan:


  Baike Biological Tech. Co, Ltd adalah syarikat pengeluaran tanaman biologi sebagai pembekal tanaman perkebunan yang ramah, inovatif, bergaya, bergaya dan berwarna-warni.

  Penanam kami menggunakan komposit biodegradasi maju yang diperbuat daripada sisa pertanian dan bahan utama adalah serat tumbuhan. Kami telah mengerahkan pakar-pakar yang terbaik dalam penyelidikan dan pembangunan bersama-sama dengan modal penting yang dilaburkan untuk menimbulkan teknologi semasa. Teknologi sepenuhnya terurus dan stabil ini unik kepada Baike. Keseluruhan proses pengeluaran dirancang untuk memastikan produk kami benar-benar mesra alam.

  Pasukan pengeluaran profesional kami memiliki peralatan mekanikal yang sangat baik, reka bentuk saintifik proses pengeluaran, kawalan kualiti yang ketat, pengurusan kilang yang teliti dan pengurusan tapak 5S

   

  Baike melampirkan sangat penting bukan hanya produk, tetapi juga perkhidmatan pelanggan, yang terakhir dianggap sebagai sebahagian daripada produk oleh Baike. Pelanggan pertama ialah prinsip perkhidmatan Baiker.

   

  Pasukan perdagangan luar negeri profesional:

  Kami komited untuk memahami permintaan pasaran, untuk memenuhi keperluan pelanggan, untuk menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan yang berkualiti. Kami percaya Baike akan membawa anda pengalaman perkhidmatan yang mahir dan bersemangat,

  Falsafah syarikat:

  Menyedari transendensi diri, terus membuat kemajuan, menjadikan kehidupan rumah sempurna terintegrasi dengan alam semulajadi.

  Pencapaian:

  Syarikat ini memiliki banyak paten, termasuk Paten Rekod Paten dan Utiliti Model Utiliti.

  blob.png

Siasatan