Bot Bunga Bentuk Dalam Buluh Dengan Baki

Vas bola 2. Kertas bunga boleh tersebar di permukaan untuk tujuan hiasan 3. Tidak berair, warna tetap terang dan tidak pudar. 4. Sesuai untuk pelbagai adegan dan hiasan 5. Ikut trend semasa dan corak dan warna sekarang. Setiap keinginan kreatif dan dekoratif adalah baik.
Berbual sekarang

Maklumat produk


Penerangan Pot Bunga Bambu Dalam Bentuk Dalaman dengan Dulang


image

Buatan China

Dimensi seperti yang ditunjukkan

Diperbuat daripada bahan mentah yang mesra alam


dimensi produk Lihat gambar di atas
barang No. BK-8130/8131
Nama Warna 5 warna bahan asas & warna Pantone
Jenis Bahan

bahan semula jadi (serbuk buluh, jerami, sekam, sekam kopi

dan Husk Nuts


Serbuk serbuk buluh berwarna periuk: Sama ada anda sedang mencari periuk bunga yang indah, periuk tanaman lain atau periuk bunga, periuk bunga berbentuk bot kecil ini boleh membawa rumah yang indah kepada tumbuhan anda.

Reka bentuk moden: Reka bentuk yang berwarna-warni dan gabungan warna yang bergaya membentuk periuk bunga yang bergaya ini, tetapi ia juga boleh sepadan dengan hiasan negara klasik.

Pot bunga dalam: Pot bunga ini boleh digunakan untuk hiasan dalaman atau luaran, dengan lubang saliran di bahagian bawah dan dulang kalis air.

Pot bunga serba boleh: Pot bunga ini digunakan sebagai hiasan Hari Valentine utama yang rendah, atau ia boleh digunakan untuk menanam tumbuhan dalaman sepanjang tahun. Malah ia boleh ditukar menjadi periuk bunga tergantung.


Siasatan