Baike Pot Bunga Tradisional Hiasan Rumah Moden Taman Pot Bunga

Nama Produk: Pot Bunga tradisional Baike Hiasan Rumah Moden Taman Pot Bunga , Bahan OEM: serbuk buluh, jerami, sekam kopi, sekam kacang dan sekam Warna: pelbagai warna, pelekat Asal& Penghantaran: CHINA, Taizhou Ciri-ciri: Pembuat Perlindungan Alam Sekitar dan Perlindungan Alam Sekitar: ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Nama Produk: Pot Bunga tradisional Baike Set Hiasan Rumah Taman Hiasan Rumah ModenOEM

Bahan: serbuk buluh, jerami, sekam kopi, sekam kacang dan sekam

Warna: pelbagai warna, pelekat

Asal& Penghantaran: CHINA, Taizhou

Ciri-ciri: Mesra Alam dan Perlindungan Alam Sekitar

Pengilang: Taizhou Baike Biological Technology Co., Ltd. BSCI: 382023

Laman web: http://www.baikeflowerpot.com

Maklumat hubungan: Emily Chi /sales@baikeflowerpot.com/0086-15858613278

Pengenalan: Pot Bunga Tradisional Baike BK-20188 Pot Bunga Hiasan Rumah Moden Hiasan Rumah direka dan dihasilkan oleh Taizhou Baike Biological Technology Co., Ltd.

1.Reka bentuk: Bentuknya mengikuti reka bentuk yang paling tradisional dan semula jadi, klasik, anda boleh memutuskan sama ada membuat lubang saliran di bahagian bawah sesuai dengan keadaan penggunaan. Di samping itu, produk boleh meletakkan kertas decal untuk hiasan.

2.Bahan: Terdapat terobosan baru dalam bahan tersebut, dengan menggunakan sisa pertanian, seperti serbuk buluh, jerami, sekam kopi, sekam kacang, sekam dan resin berkualiti tinggi sebagai bahan untuk pengeluaran, bahan tersebut ramah lingkungan.

3.Kelebihan: Pot bunga ini mempunyai struktur yang stabil, ketahanan terhadap asid dan alkali, bahan tahan UV, suhu menggunakan julat antara -10 hingga 100 darjah, yang boleh digunakan secara berterusan di dalam atau di luar.

4.Warna: Ada 5 jenis warna bahan tanaman dasar, di samping itu, dapat berwarna multi sesuai dengan warna Pantone, dan juga dapat digunakan decals, yang dapat mencerahkan rumah atau halaman.

5. Fungsi: Produk ini sesuai untuk menanam semua jenis tanaman sukulen dan tanaman bunga kecil dan sederhana. Bahagian bawah produk juga dapat dirancang dengan lubang bawah 1 cm mengikut keperluan pelanggan. Ia boleh dikeringkan dengan mudah apabila diletakkan di luar rumah. Sekiranya hendak diletakkan di dalam rumah, kami mempunyai dulang untuk membantu menjaga kebersihan bilik.

6. Kegunaan: Sesuai untuk pelbagai jenis tanaman desktop kecil, juga dapat dipamerkan di kebun luar, sudut dalaman, kusen tingkap, pejabat, dll.

7. Ukuran: Terdapat tiga ukuran untuk satu set produk, yang dapat dijual dalam satu set atau secara individu, ditentukan oleh pelanggan

BK-20188 19 * 16. 5 cm

BK-20189 15 * 13. 5 cm

BK-20190 11 * 9. 5 cm

8. hayat perkhidmatan: 2-3 tahun

9. MOQ: 500 PCS

10. MOA: USD 5000 / Bil

11. Tarikh penghantaran: 40 hari selepas mengesahkan pesanan dan menerima deposit 30%.

12. Kami menerima OEM.

13. Kami menerima penyesuaian produk.

14. Jangka waktu pembayaran: L / C langsung, TT (30% deposit dan bayar baki dengan salinan bil muatan.)


Siasatan