Apa yang anda perlu perhatikan apabila anda menanam tanaman dari satu periuk ke yang lain? Panjang. Ia juga mempunyai rintangan haba yang kuat.

- Oct 25, 2017-

Dalam musim berbunga, pot bunga dilarang digantikan oleh suhu tinggi, dan satu langkah untuk menukar pot bunga diberikan.

Satu

Pot dan anak benih yang pertama, benih daripada bulatan baru di sekitar lembangan

banner.jpg


Dua

Di lembangan baru, lantai lembangan ditutup dengan jaring dan ditutup dengan lubang kecil untuk menghalang hakisan tanah atau masuk pepijat.


baikebackground.jpg

Tiga

Untuk memastikan saliran dan kebolehtelapan, 1 / 5-1 / 6 batu atau ceramsite diletakkan di lantai panggul. banner.jpg

Tidak mengubah periuk berbunga, tumbuh-tumbuhan berbunga memakan banyak nutrien, tumbuh-tumbuhan akan sangat lemah, dengan risiko yang lebih tinggi untuk suhu Huanpen Huanpen adalah kira-kira 15 ~ 25 darjah, terlalu tinggi atau terlalu rendah tidak sesuai untuk lembangan, terutamanya untuk mengelakkan suhu tinggi di musim panas di lembangan, jika membeli bunga dengan baskom plastik bunga, boleh mengambil gunting untuk memotong tepi lembangan plastik, lembangan bawah (menghancurkan lembangan) untuk mendapatkan tanah yang lengkap, tanaman, ini tidak menyakitkan akar jika ia adalah Cipen Huanpen, beberapa hari yang lalu tidak boleh menyiram, berbanding dengan pemeluwapan tanah, mudah dilucuti dari mangkuk. Sekiranya tanah asalnya masih kecil, saya akan mengeluarkan sedikit kelumpuhan akar, kemudian ditanam ke dalam mangkuk bumi yang baru, jika ia hitam, saya secara amnya tidak langsung ditanam ke dalam tiub, menyimpan tanah lembap tanah di lembangan lembangan perubahan baru selepas seminggu hingga dua minggu pada astigmatisme di, Tidak melihat cahaya matahari, teliti membiarkan tumbuhan mengambil lembangan untuk melihat matahari, dan perubahan peribadi saya tidak segera selepas lembangan pada baja, baja pada akar merasa mudah untuk menyakiti di momen, secara umumnya selepas sebulan, benih tumbuhan dan baja sepenuhnya

Baike Biologi Tech. Co, Ltd adalah syarikat pengeluaran tanaman biologi sebagai pembekal tanaman perkebunan yang ramah, inovatif, bergaya, bergaya dan berwarna-warni.

Penanam kami menggunakan komposit biodegradasi maju yang diperbuat daripada sisa pertanian dan bahan utama adalah serat tumbuhan. Kami telah mengerahkan pakar-pakar yang terbaik dalam penyelidikan dan pembangunan bersama-sama dengan modal penting yang dilaburkan untuk menimbulkan teknologi semasa. Teknologi sepenuhnya terurus dan stabil ini unik kepada Baike. Keseluruhan proses pengeluaran dirancang untuk memastikan produk kami benar-benar mesra alam.

Pasukan pengeluaran profesional kami memiliki peralatan mekanikal yang sangat baik, reka bentuk saintifik proses pengeluaran, kawalan kualiti yang ketat, pengurusan kilang yang teliti dan pengurusan tapak 5S