Periuk hijau yang sangat bergaya

- Sep 11, 2017-

Hiasan rumah dan bunga-bunga tiruan tiruan dan pokok-pokok itu tidak keterlaluan, tetapi hanya tumbuh-tumbuhan hijau yang sebenar adalah hiasan rumah Raja, anda boleh menghargai hijau mereka, merasa jenis tutup, pernafasan gigitan mereka udara ion negatif, Biar mood dan dalam Bilik yang menjadi lebih selesa. Tentu saja, untuk menghabiskan periuk, tetapi anda bimbang tentang hijau tumbuhan boleh membawa kepada keindahan periuk itu? Rasa baik pasu yang membawa hijau kesan boleh menjadi dua kali ganda, jadi pemilihan pasu untuk hiasan rumah adalah sangat penting.

Mari kita lihat pada indah apa periuk dan kes-kes penggunaan mereka.

Baik bunga rumput yang baik baik bunga periuk keluarga berkebun dan hijau rasa hebat!

Orang-orang yang mahu berkembang tumbuh-tumbuhan boleh membuat sudut berkebun di rumah. Menanam anak benih. Benih, pasu, baja, tanah dan berkebun perkara-perkara lain perlu untuk meletakkan bersama-sama, mendapatkan titik yang bagus, ia boleh menjadi hiasan yang sangat baik.

Salah satu periuk, boleh tembikar, plastik, porselin, kaca, beg, logam, kayu, dan walaupun beg, semua jenis kontena boleh cuba. Semulajadi Desa, bergaya, comel dan sebagainya, tidak kira bagaimana suasana boleh sepadan dengan hiasan.

Berikut adalah beberapa jenis bunga pasu, malah, sangat murah atau pun percuma, tetapi untuk rumah hijau menanam periuk yang agak bergaya yang biasa.

Pasu tembikar

Pasu tembikar mudah gaya yang mudah dan pelbagai gaya hiasan pasangan, jadi lebih popular.

Putih dan beige nada semulajadi dalam periuk kecil.

Tekstur kusam pasu bunga, yang juga saiz sedikit kecil, sesuai untuk penanaman ladang Kaktus dan tumbuhan dedaun lain.

Dan kemudian dilekatkan flowerpot atau label atau tulisan pada teks, sebelah menyebelah paparan adalah sangat comel, benar-benar semua jenis pasu bunga warna mahu ah.

Pasu bunga hijau

Diperbuat daripada bahan decomposable, dikebumikan dalam tanah boleh reput periuk, perasaan secara keseluruhannya adalah sangat cantik, mudah bentuk, warna tebal, tidak kira tanaman apa yang sesuai untuk periuk bunga.

Berwarna-warni, saiz dan saiz.

Saiz dan saiz, warna-warna yang kaya, yang juga mempunyai periuk bunga warna retro yang berasa sangat baik.

Bentuk pelbagai spesies, iaitu di Taman Taman tanaman juga boleh.

Periuk ini adalah sangat ringan, pilihan pelbagai jenis periuk di rumah mampu menghasilkan sudut hortikultur yang indah.

Tin, besi dan lain-lain pasu bunga logam

Dengan periuk timah dan rumah boleh dapat pelbagai barang-barang runcit barang kemas dengan perabot, mudah untuk mengintegrasikan ke dalam hiasan personaliti mereka sendiri, membenarkan periuk untuk menjadi fokus kepada hiasan rumah. Gaya antik Angin, angin semulajadi, angin mewah dan lain-lain membentuk rasa yang berbeza, adalah prop hiasan yang sangat baik.

Tin tin sederhana dan Tong periuk, bukan sahaja sebagai periuk bunga, walaupun diletakkan beberapa perkara kecil juga perhiasan yang sangat indah.

Makanan dalam tin tidak boleh digunakan untuk membaling balang, digunakan sebagai periuk bunga yang agak cantik.

Ada lain rasa semula jadi pasu bunga logam, tumbuh-tumbuhan mengandungi tanaman yang kecil kelihatan baik.

Beg, bakul-bakul yang digunakan sebagai periuk

Digunakan dalam kehidupan seharian dan beg dan bakul lain juga boleh digunakan sebagai periuk bunga, anda boleh merasa dan periuk biasa bunga adalah suasana pesona berbeza sama sekali.