Lampu Meja, Lampu Meja Dengan Pangkalan Besi Hitam, Light Perfect For Home

Lampu Meja, Lampu Meja Dengan Pangkalan Besi Hitam, Light Perfect For Home

Penerangan Lampu Meja, Lampu Meja dengan Pangkalan Besi Hitam, Light Perfect untuk rumah atau pejabat: * Jenama: Baike * Bahan: Serbuk buluh, produk kami semua dibuat oleh bahan semula jadi seperti jerami, sekam kopi, sekam kacang, dan sekam. (75% bahan dan resin poli 25%) * Warna Utama: mana-mana warna Pantone ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan tentang   Lampu Meja, Lampu Meja dengan Pangkalan Besi Hitam , Light Perfect untuk rumah atau pejabat :

Barang No

Saiz Perkara

Berat Barangan

NW

GW

Pcs / Ctn

BK-8107

Φ 222 * 212mm

337g
* Jenama: Baike

 

* Bahan: serbuk buluh , produk kami semua dibuat oleh bahan semula jadi seperti jerami, sekam kopi, sekam kacang, dan sekam. (Bahan 75% dan resin poli 25%)

 

* Warna Utama: mana-mana warna Pantone mengikut pelanggan.

 

* KEUNTUNGAN:

1. DESAIN MODUL UNIK & MULTI-FUNGSI : Lampu meja ini dengan asas besi hitam ,   ia sangat berguna dan cantik di rumah atau pejabat.


2. BAHAN BIODIGRABLE: Selepas menghancurkan, menyusun dan menyapu ke dalam minyak, ia akan merosot sejak 6 bulan kemudian, diekstrak ke dalam air dan karbon dioksida melalui tindakan batteria di dalam tanah.


3. JIMAT ANDA ANDA MENDAPATKAN: Anda boleh meletakkan telefon anda dan Pad, menonton, dan perkara-perkara kecil yang lain   di bawah pangkalan lampu meja malam ini, simpan ruang tempat tidur malam atau meja atau meja pejabat anda.  

 

KENYATAAN

Kami tidak menyediakan mentol lampu dan wayar elektrik kerana keadaan elektrik berbeza di setiap negara.

 

Q & A

Q: Bolehkah teduh dimatikan?

Jawapan: Ya, ia boleh dihidupkan dengan mudah?

 

Q: Adakah pangkalannya cukup berat untuk tidak menjadi " tippy " ?

Jawapan: Ya, jika anda berhati-hati

 

Q: Apakah watts tertinggi untuk lampu?

Jawapan: Ia bergantung kepada pelanggan. Kami hanya menyediakan lampu tanpa mentol dan dawai. Anda boleh memilih menurut situtiation negara anda.


F e e

1. Lampu meja ini berfungsi dengan baik untuk apa yang dimaksudkan untuk - dapat menyalakan mentol. T dia lampu meja kini duduk di atas meja di sisi katil saya, menduduki lebih banyak harta tanah daripada memberikan nilai. Ia juga kelihatan baik walaupun ruang di bawah lampu tidak mencukupi , ia masih berfungsi dengan baik di jabatan lain. Jadi semua dalam semua, tidak boleh mengeluh.


2. Ini adalah idea yang hebat, namun memerlukan beberapa tweaking. Ruang terlalu sempit untuk sesuatu dan wayar harus didedahkan kepada udara yang sedikit berbahaya . Ia kecil dan estetika menyenangkan untuk ruang.

Diedit untuk menambah: pengeluar menjangkau dan mengalamatkan kebimbangan kami. Mereka sangat ramah dan akan membuat perubahan seperti yang diminta oleh pengguna.


3. Kami menghadapi masalah dengan pengecas yang bekerja pada lampu pertama yang kami terima. Saya menghubungi penjual dan mereka sangat membantu dan bertindak balas dengan cepat


Hot Tags: lampu meja, lampu meja dengan asas besi hitam, cahaya yang sempurna untuk rumah, China, pengilang, pembekal, kilang, borong

Siasatan

Anda mungkin juga berminat