Eco-Raw Materials Home Travel Teapot Tea Tray Set Design Khas

Vas bola 2. Kertas bunga boleh tersebar di permukaan untuk tujuan hiasan 3. Tidak berair, warna tetap terang dan tidak pudar. 4. Sesuai untuk pelbagai adegan dan hiasan 5. Ikut trend semasa dan corak dan warna sekarang. Setiap keinginan kreatif dan dekoratif adalah baik.
Berbual sekarang

Maklumat produk


Penerangan mengenai Eco-Bahan Baku Rumah Perjalanan Tepung Teh Baki Set Reka bentuk khas

image

image

dimensi produk Lihat gambar di atas
barang No. BK- 8127/8128 / 8129/8124/8125/8126
Nama Warna 5 warna bahan asas & warna Pantone
Jenis Bahan

bahan semula jadi (serbuk buluh, jerami, sekam, sekam kopi

dan Husk Nuts

image


Produk: Eco-Bahan Baku Rumah Travel Teapot Tea Tray Set Design khusus

Teh Kung Fu buatan Cina dan teko diperbuat daripada bahan-bahan yang mesra alam. Tubuh teko teh adalah warna asli bahan mentah, penutup teko dan cangkir. Bahan mentah yang diproses secara semulajadi dan menekan mesin boleh mengekalkan sebahagian besar rasa teh. Boleh digunakan untuk perhimpunan keluarga, mesyuarat perniagaan, set teh pejabat, hadiah untuk pelbagai majlis.


Set teh Cina termasuk: teko, cawan teh, dulang teh, kit rockery. Cawan boleh digunakan untuk membersihkan teh atau perkongsian. Dulang itu melengkapkan set dengan cara yang baik dan masih banyak dimuat semasa perjalanan. Semua pakej dibungkus dalam kadbod dengan pad buih tebal untuk menyimpan dan menyimpan set teh yang kemas dan mudah dibawa.


Mengendalikan buluh dan tutup periuk di setiap sisi memudahkan anda memahami dan mengeluarkan haba dari jari anda.

Sangat baik untuk digunakan sebagai pameran, sebahagian daripada tempat makan rumah romantis Asia, sebahagian daripada upacara atau masa yang tenang, dan anda akan berasa selesa di mana sahaja anda pergi.


Nota: Sila basuh dengan air suam atau sejuk sebelum digunakan dahulu


Hot Tags: bahan-bahan baku rumah perjalanan teapot dulang teh menetapkan reka bentuk khas, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong

Siasatan

Anda mungkin juga berminat