Gantungan Hanger Wide Extra Wide, P Berikat Bahu & Swivel Cangkuk, Putih Lembut

Gantungan Hanger Wide Extra Wide, P Berikat Bahu & Swivel Cangkuk, Putih Lembut

Keterangan Hanger Suit Bambu Tambahan, Penderitaan Berpasang & Cangkuk Swivel, Tembus Putih: * Jenama: Baike * Material: Serbuk buluh yang lebih cantik dibuat untuk membuat kertas decal, produk kami semua dibuat oleh bahan alami seperti jerami, sekam kopi, sekam kacang, dan sekam. (75% ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan tentang   Penyangkut gantian buluh ekstra bulu, bahu berlengan & berputar, lut putih :

Barang No

Saiz Perkara

Berat Barangan

NW

GW

Pcs / Ctn

BK-7196

405 * 52 * 242mm

117g

4.03

4.63

24

* Jenama: Baike

* Bahan: serbuk buluh yang lebih cantik untuk membuat kertas decal, produk kami semua dibuat oleh bahan semula jadi seperti jerami, sekam kopi, sekam kacang, dan sekam. (Bahan 75% dan resin poli 25%)

* Warna Utama: mana-mana warna Pantone mengikut pelanggan. Sekiranya anda meminta kertas decal, asas buluh putih memberikan lebih banyak kertas decal.

* Kaedah Assambles: bahagian terbalik dikaitkan dengan gam. Dan kita pasti ia tidak akan bocor air.


image

* KEUNTUNGAN:

1. Mudah dipasang dan mudah digunakan, penampilan yang direka bentuk dan tradisional .

Bahan biodigrable: Selepas menghancurkan, menyusun dan menyapu ke dalam minyak, ia akan merosot sejak 6 bulan kemudian, diekstrak ke dalam air dan karbon dioksida melalui tindakan batteria di dalam tanah.

3. Terikat lebar yang lebih luas menghalang pakaian dari tergelincir

4. 360 derajat Cangkuk swivel mudah digunakan dan boleh menyokong kebanyakan pakaian o ffer tempat untuk tumbuhan tumbuh dan penjagaan yang mudah

image

F e e

1. Jika anda ingin penyangkut untuk menyelamatkan bahu pada baju anda daripada menghulurkan maka beli ini

- Gantungan bekerja hebat untuk menggantung baju rajutan dan sweater. Penyangkut biasa meletakkan bintik-bintik yang terikat di bahagian atas bahu. Oleh kerana penyangkut ini adalah luas ia melicinkan bahu dan tidak ada kawasan yang diregangkan. Hanger ini tidak lebih luas daripada penyangkut tipikal di dalam anda meletakkannya secara bersebelahan. Bahagian luas berada di kawasan bahu. Jika anda sedang mencari penyangkut tugas berat untuk baju musim sejuk atau pakaian yang besar dan tinggi Jangan Beli Ini kerana ia bukan tugas berat. Sekiranya anda ingin penyangkut untuk menyelamatkan bahu pada baju anda daripada menghulurkan maka beli ini. Saya gembira dengan pembelian itu dan akan membelinya semula.


2. Rak jaket wanita - sukar untuk dicari! dan ini hebat!

- Saya telah mencari secara harfiah tahun untuk penggantung melengkung untuk jaket jaket wanita. Saya memakai saiz 6 dan saman standard / jaket pengikat jaket keluar atas lengan, tetapi gantungan pakaian biasa membuat kerudung pada jahitan bahu. INI ADALAH SATU KANAN! Dua inci lebih sempit daripada penyangkut standard (iaitu lelaki), sesuai untuk jaket wanita. Hidup berubah dengan cara kecil tetapi memuaskan. Juga, kualiti yang sangat baik, cukup ringan untuk mengambil satu perjalanan. Sebagai plastik, mereka juga sesuai untuk menggantung blaus sutra untuk mengering atau bahkan menggantung baju dalam almari. Saya sangat suka mereka!


Hot Tags: penyangkut baju buluh ekstra yang luas, bahu dan kuku putar, putih lut, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong

Siasatan

Anda mungkin juga berminat