Baike Cawan Ramah Lingkungan Untuk Bilik Mandi, Cawan Perjalanan, Pemegang Berus Mekap

Mengenai item ini 1. REKA BENTUK ARTISTIK FINE: Cawan eko pemegang berus gigi dengan reka bentuk sederhana, cawan bilik mandi yang diperbuat daripada bahan mentah semula jadi, Anda tidak boleh ketinggalan cawan comel ini. 2. UNTUK SEMUA OCCASION: Piala ini bukan hanya dapat digunakan untuk bilik mandi, tetapi juga untuk peralatan makan. Juga bagus untuk menyimpan berus solek dan ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Mengenai item ini

1. REKA BENTUK ARTISTIK FINE: Cawan eko pemegang berus gigi dengan reka bentuk sederhana, cawan bilik mandi yang diperbuat daripada bahan mentah semula jadi, Anda tidak boleh ketinggalan cawan comel ini.

2. UNTUK SEMUA OCCASIONS: Cawan ini tidak hanya dapat digunakan untuk bilik mandi, tetapi juga untuk peralatan makan. Juga bagus untuk menyimpan berus solek dan pensil eyeliner Cawan bilik mandi pemegang sikat gigi Cawan perjalanan untuk penganjur Countertop

3. PERTANDINGAN SEMPURNA: Reka bentuk penampilan yang sederhana dan bersih sangat sesuai dengan tema warna bilik mandi anda dan membawa anda pesona perasaan sentuhan semula jadi dan selesa. Bukan sahaja cawan menggosok gigi, tetapi juga cawan tidak rasmi, boleh menggunakannya minum air, susu, minuman dan sebagainya.

4. UKURAN PERFECT: Diameter cawan kira-kira 8.5 cm, tingginya kira-kira 11 cm. Kapasiti: kira-kira 300 ml (11 OZ), Jadikan teman yang sesuai untuk kegunaan rumah, di pejabat.

5. SELAMAT MENJUAL SELEPAS PENJUALAN: Tujuan kami adalah untuk memberi pelanggan perkhidmatan membeli-belah tanpa risau. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan atau masalah, sila hantarkan maklum balas anda kepada kami untuk membantu kami melayani anda dengan lebih baik.

image image

image

Informasi produk

Warna: warna apa pun di Pantoneimage imageimage

imageimageimage

Soalan pelanggan& answe

Soalan 1

1. Q: Adakah mesin basuh pinggan mangkuk selamat?

Jawapan: Pembeli yang dihormati, mesin basuh pinggan mangkuk ini sangat selamat.

Jawapan: Saya telah meletakkan tambang di mesin basuh pinggan dengan kering panas dan tidak mengapa.

Jawapan: Saya percaya, tetapi saya mencuci tangan sekali seminggu. Saya menyukainya dan kami menggunakannya untuk berus gigi. Kualiti yang sangat baik.


2. Q:Adakah terdapat lebih banyak pilihan warna?

Jawapan: Di suatu tempat di Tentera Laut - Royal Blue. Ianya cantik

Jawapan: Ya, pilih di Pantone.Hot Tags: baike cawan mesra alam untuk bilik mandi, cawan perjalanan, pemegang berus solek, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong

Siasatan

Anda mungkin juga berminat