Pemakan Burung Taman Gaya Cina Rumah Tangga Baike

BK-7256 Pemakan Burung gaya Cina 17. 9 * 17. 7 * 15. 5 BK-7256-Burung gaya Cina Badan Pengumpan Atas 17. 9 * 17. 7 * 19. 8 BK-7156-B Pemakan Burung gaya Cina-Bawah Badan ∅17 8 * 4 7 Nama: Pemakan burung taman gaya Cina Bahan: serbuk buluh, jerami, cangkang kopi, kulit kacang dan sekam Warna: ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

BK-72 5 6 Pemakan Burung gaya Cina 17. 9 * 17. 7 * {{{{}}}}}. {{6 }}

BK-7256-Badan Pemakan Burung Gaya Cina-Atas 17. 9 * 17. 7 * 19. 8

BK-7156-B Gaya Pemakan Burung Burung Gaya Cina Lower 178 * 47

Nama: Pemakan burung taman gaya Cina

Bahan: serbuk buluh, jerami, cangkerang kopi, kulit kacang dan sekam

Warna:Pelbagai warna

Asal& Penghantaran: Taizhou

Ciri-ciri Pameran: Perlindungan Hijau dan Alam Sekitar

Pengenalan Pameran: Pemakan burung BK-7256 adalah produk baru yang direka oleh Taizhou Baike Biological Technology Co., Ltd. untuk rumah burung pada separuh kedua 2019

1. Reka bentuk: Produk akan menggunakan reka bentuk gantung tali rami. Penampilannya kelihatan seperti teko gaya Cina. Ia lebih selesa, dengan pengudaraan dan pencahayaan yang lebih baik. Reka bentuk bentuknya yang lembut dan cantik, garis yang ringan dan sederhana dan halus, membiarkan Kehidupan burung mempunyai rasa yang lebih berkualiti, dan pada masa yang sama terdapat lubang di bahagian bawah.

2. Bahan: Ini berbeza dengan bahan yang ada di pasaran, kerana kami menggunakan sisa pertanian yang mesra alam sebagai bahan pengeluaran utama, seperti serbuk buluh, jerami, cangkang kopi, kulit kacang dan sekam.

3. Fungsi: Produk perlu digantung di atas pohon dengan tali rami atau aksesori lain, dan juga sesuai untuk membersihkan produk.

4: Warna: Ada 5 jenis warna bahan mentah, di samping itu, pelbagai warna dapat dibuat sesuai dengan kartu warna Pantone, dan warnanya dapat dipilih sesuai dengan lingkungan yang berbeda.

5. Kegunaan: sesuai untuk pelbagai jenis burung kecil dan sederhana, terdapat banyak tempat yang boleh ditempatkan, seperti luar, kebun kecil, pokok, atau balkoni, dll.

6. Saiz: saiz tunggal

7. Tempoh penggunaan: 2-3 tahun

Pengeluar: Taizhou Baike Biological Technology Co., Ltd.


Siasatan