Baike isi rumah, siri bilik mandi, kotak sabun segi empat, OEM

Nama produk: Bai k e isi rumah, siri bilik mandi, kotak sabun segi empat tepat, bahan OEM: serbuk buluh, jerami, kopi Shell, Nut Shell dan sekam warna: Multicolor asal & penghantaran: China, Taizhou mempamerkan ciri: pengeluar mesra alam dan persekitaran: Taizhou baike...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Nama produk: BaiKe isi rumah Siri bilik mandikotak sabun segi empat, Oem

Bahan: serbuk buluh, jerami, kopi Cangkerang, Nut Shell dan sekam

Warna: Multicolor

& Asal penghantaran:CHINA, Taizhou

Ciri mempamerkan:Mesra alamdan perlindungan alam sekitar

 

Pengeluar: Taizhou Baike biologi Technology Co., Ltd.BSCI: 382023

Laman web: http://www.baikeflowerpot.com

Maklumat hubungan:Emily Chi/sales@baikeflowerpot.com/0086-15858613278

 

Introduction: BK-20344 BaiKe rumah bilik mandi segi empat tepat kotak, direka dan dihasilkan oleh Taizhou Baike biologi Technology Co., Ltd.

1. Reka bentuk: bentuk berikut Reka bentuk yang paling tradisional dan semulajadi untuk paparan dan hiasan yang lebih baik, Terdapat beberapa lubang longkang di bahagian bawah untuk kebocoran air.

2. bahan: Terdapat satu kejayaan baru dalam bahan, menggunakan serbuk buluh, Straw, kopi Shell, Nut Shell dan sekam dan lain-lain sisa pertanian dan resin berkualiti tinggi sebagai bahan mentah untuk pengeluaran, bahan itumesra alamdan alam sekitarProtongan.

3.Kelebihan: mempunyai struktur yang stabil, asid dan alkali rintangan, bahans adalahUV rintangan, suhuMenggunakanPelbagaiadalah di antara-10 kepada 100 darjah,yang bolehMenggunakanMautdalam persekitaran lembap.

4. warna:Terdapat 5 jenisAsasbahan tumbuhan warna, di samping itu, ia boleh menjadi multi-coloreMautMenurut warna Pantone,

5. menggunakan: produk ini digunakan untuk meletakkan sabun di bilik mandi

6. saiz:13 * 9 * 3.3Cm

7.kehidupan Perkhidmatan: 2-3 tahun

8. MOQ:500Pc

9. MOA: USD5000/BSakit

10.Tarikh delivery: 40hari selepas mengesahkan perintah dan menerima Deposit 30%.

11.Kami menerima OEM.

12. kami menerima penyesuaian produk.

13. tempoh pembayaran: L/C di penglihatan, TT (30% Deposit danPJika anda mempunyai sebarang baki terhadap salinan bil muatan.


Siasatan