Baike Eco rumah mesra alam, makanan haiwan kesayangan dan mangkuk air, mangkuk anjing bulat

Nama produk: Baike Eco rumah mesra, makanan haiwan kesayangan dan mangkuk air, mangkuk anjing bulat, mangkuk kucing, bahan OEM: serbuk buluh, Straw, kopi Shell, Nut Shell dan chaff, melamina warna: Multicolor asal & penghantaran:: CHINA, Taizhou mempamerkan ciri-ciri: perlindungan eko-mesra dan alam sekitar...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Nama produk: Baike Eco rumah mesra, makanan haiwan kesayangan dan mangkuk air, mangkuk anjing bulat, mangkuk kucing, OEM

Bahan: serbuk buluh, jerami, kopi Cangkerang, Nut Shell dan chaff, melamina

Warna: Multicolor

& Asal penghantaran:: CHINA, Taizhou

Ciri mempamerkan: perlindungan mesra alam dan alam sekitar

 

Pengeluar: Taizhou Baike biologi Technology Co., Ltd. BSCI: 382023

Laman web: http://www.baikeflowerpot.com

Maklumat hubungan: Emily Chi/sales@baikeflowerpot.com/0086-15858613278

 

Pengenalan: LH20483 & LH20482 Baike Eco isi rumah mesra, makanan haiwan dan mangkuk air, mangkuk anjing bulat adalah siri baru haiwan peliharaan, yang direka dan dihasilkan oleh Taizhou Baike biologi Technology Co., Ltd. tahun ini.

1. Reka bentuk: bentuk berikut Reka bentuk yang popular, dan ada keinginan patten di tepi atas mangkuk. Penampilan yang indah dan indah, gaya reka bentuk bentuk produk menggabungkan moden, mudah dan berfungsi.Terdapat jalur anti-tergelincir di bahagian bawah, mengekalkan mangkuk melekat di atas lantai apabila haiwan peliharaan makan.

1.2. material: Terdapat satu kejayaan baru dalam bahan, dengan menggunakan sisa pertanian, seperti serbuk buluh, Straw, pelak kopi, kacang, ayam dan damar berkualiti tinggi sebagai bahan untuk pengeluaran, bahan itu mesra alam. Mangkuk boleh lulus ujian FDA dan LFGB.

3. kelebihan: mangkuk ini mempunyai struktur yang stabil, asid dan rintangan alkali, rintangan bahan kepada UV, Julat suhu-10 darjah kepada 100 darjah, memenuhi keperluan produk haiwan peliharaan.

4. fungsi: Reka bentuk mangkuk tunggal yang sesuai untuk makanan haiwan peliharaan, Snek, dan air, dan terdapat slot bukti kebocoran di sekeliling mangkuk Pet, untuk mengekalkan kebersihan lantai

5. warna: Terdapat 5 jenis warna bahan mentah. Di samping itu, ia boleh dibuat pelbagai warna mengikut Kad warna Pantone. Produk ini juga boleh dibuat dalam warna berganda untuk menjadikannya lebih menarik.

6. menggunakan: sesuai untuk semua jenis kucing, anjing kecil dan sederhana saiz, dan pelbagai haiwan domestik.

6. saiz: Terdapat dua saiz item ini, tersedia untuk pelanggan untuk memilih.

LH20483 L20.7 * 6.8 cm

LH20482 S17 * 6.8 cm

7. hayat Perkhidmatan: 2-3 tahun

8. MOQ: 500PCS

9. MOA: USD5000/Bill

10. tarikh penghantaran: 40days selepas mengesahkan pesanan dan menerima Deposit 30%.

11. kami menerima OEM.

12. kami menerima penyesuaian produk.

13. tempoh pembayaran: L/C semasa penglihatan, TT (30% Deposit dan bayar baki terhadap salinan bil muatan.)


Siasatan