Gantung penanam bunga dalaman yang berbentuk

Gantung penanam bunga dalaman yang berbentuk

Spesifikasi: Jenama: bahan BAIKE: gentian buluh, kepingan, jerami, warna tepung jagung: sebarang warna dapat dijadikan sebagai permintaan para pelanggan. Penggunaan: Dalaman/luaran/pejabat purata plumbum masa: 30 hari-45 Sijil: SGS/BETA berkebun mengambil beberapa usaha, tetapi ia tidak perlu menjadi beban. Alat-alat yang betul dan...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Spesifikasi:
Jenama: BAIKE

Item No.

Size(mm)

Berat (g/pc)

PC/pakej

Saiz CTN

BK-20188

Φ190 * 165

295

Bahan: Buluh serat, sekam, jerami, tepung jagung
Warna: Warna apa-apa boleh dibuat sebagai permintaan para pelanggan.
Penggunaan: Dalaman/luaran/pejabat
Purata masa: 30 hari-45
Sijil: SGS/BETA

18.png

Berkebun mengambil beberapa usaha, tetapi ia tidak perlu menjadi beban. Alat-alat yang sesuai serta bekalan boleh membuat penyelenggaraan rumput dan Taman angin.

BAIKE penggunaan Biodegradable periuk & pemilik ladang: Kami terbiodegradasi periuk yang satu produk baru yang menarik dengan pelbagai kegunaan yang mungkin. Proses pengeluaran keseluruhan kami direka untuk memastikan produk mesra alam benar-benar. Dengan sifat-sifat baik pengudaraan dan pemindahan, periuk terbiodegradasi BAIKE boleh memberi tumbuh-tumbuhan persekitaran semakin meningkat yang lebih selesa. Sesuai untuk penanaman di luar dan dalam rumah, di Taman-Taman dan tumbuhan Semaian, pasu kami adalah sangat versitile. Membantu alam sekitar dengan mengelakkan penggunaan plastik, styrofoams dan lain-lain bahan yang mencemarkan. Kami BAIKE periuk sehingga kini, menyediakan anda dengan satu alternatif terbaik untuk periuk yang plastik.


Hot Tags: gantung penanam bunga dalaman berbentuk, China, pengilang, pembekal, kilang, borong

Siasatan

You Might Also Like