Berkebun Baike, Pot Bunga Berbentuk Mawar Bulat, Reka Bentuk Morden, Pot Bunga Gantung Taman

Nama Produk: Berkebun Baike, Pot Bunga Berbentuk Mawar Bulat, Reka Bentuk Morden, Pot Bunga Gantung Taman Bahan: serbuk buluh, jerami, cangkang kopi, kulit kacang dan sekam Warna: pelbagai warna Origin& Penghantaran: CHINA, Taizhou Ciri-ciri: Pembuat Perlindungan Alam Sekitar dan Perlindungan Alam Sekitar: ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Nama Produk: BaikeBerkebun, Berbentuk Mawar BulatPasu bunga,Reka Bentuk Morden, TamanMenggantungPasu bunga

Bahan: serbuk buluh, jerami, cangkerang kopi, kulit kacang dan sekam

Warna: pelbagai warna

Asal& Penghantaran: CHINA, Taizhou

Ciri-ciri: Mesra Alam dan Perlindungan Alam Sekitar

Pengilang: Taizhou Baike Biological Tech. Co., Ltd. BSCI: 382023

Laman web: http://www.baikeflowerpot.com

Maklumat hubungan: Emily Chi /sales@baikeflowerpot.com/0086-15858613278

Pengenalan: BK-9004BaikeBerkebun, Berbentuk Mawar BulatPasu bunga,Reka Bentuk Morden, TamanMenggantungPasu bungaadalahdireka dan dihasilkan oleh Taizhou Baike Biological Technology Co., Ltd.in 2019

1.Reka Bentuk: Thitem mempunyai reka bentuk bunga mawar, klasik dan elegan. Tali gantung dibuat oleh rami, yang menjadikan produk lebih semula jadi. Dan lubang saliran CM 1 di sebelah dinding.

2. Bahan: Kami meninggalkan periuk plastik tradisional, tembikar, porselin dan bahan mentah lain, menggunakan serbuk buluh, jerami, tempurung kopi, kulit kacang dan sekam dan sisa pertanian lain dan resin berkualiti tinggi sebagai bahan mentah untuk pengeluaran, bahannya hijau dan persekitaran mesra.

3. Kelebihan: Pot bunga mempunyai struktur yang stabil, ketahanan terhadap asid dan alkali, ketahanan bahan terhadap UV, julat suhu -10 darjah hingga 100 darjah, dan dapat digunakan di luar rumah

4. Fungsi:Kami boleh membuat dua 1 lubang saliran CM di sebelah dinding mengikut pelangganpermintaan. Ia boleh membocorkan air dengan mudah semasa anda menggantungnya di luar,atau jikaia adalahmenetapdi dalam rumah, kami boleh menyediakan palam pembuangan untuk memastikan bilik sentiasa kemas.Tali gantung dibuat oleh rami tegas yang dapat memastikan keselamatannya.

5. Warna: Ada 5 jenis warna bahan mentah, di samping itu, ia boleh berwarna mengikut warna Pantone. Cerahwarna dapat menghiasi ruang apa pun, memberikan persekitaran pertumbuhan yang lebih selesa untuk tanaman.

6. Kegunaan: Sesuai untuk pelbagai jenis kecilhiasan rumahtanaman, juga dapat dipamerkan di taman luar, sudut dalaman,balkoni, atap,dan lain-lain.

7. Saiz:29 * 29 * 14, dan panjang tali ditentukan oleh pelanggan.

8.Shayat perkhidmatan: 2-3 tahun

9. MOQ: 500 PCS

10. MOA: USD 5000 / Bil

11. Tarikh penghantaran: 40 hari selepas mengesahkan pesanan dan menerima deposit 30%.

12. Kami menerima OEM.

13. Kami menerima penyesuaian produk.

14. Jangka waktu pembayaran: L / C langsung, TT (30% deposit dan bayar baki dengan salinan bil muatan.)


Siasatan