Baike biologi teknikal Co, Ltd adalah sebuah syarikat pengeluaran Earl biologi sebagai pembekal penanam yang mesra alam, inovatif, bergaya, bergaya dan berwarna-warni.

Penanam kami menggunakan rencam terbiodegradasi paling maju yang diperbuat daripada sisa pertanian dan bahan utama adalah gentian tumbuhan. Kami juga melancarkan pakar terbaik dalam penyelidikan dan pembangunan bersama-sama dengan ibu penting yang dilaburkan untuk membawa kepada teknologi semasa. Teknologi ini sepenuhnya terkawal dan stabil adalah unik kepada Baike. Proses pengeluaran keseluruhan kami direka untuk memastikan produk kami benar-benar mesra alam.

Pasukan profesional pengeluaran kami memiliki peralatan mekanikal yang sangat baik, Reka-bentuk yang saintifik proses pengeluaran, kawalan kualiti yang ketat, pengurusan kilang yang teliti dan pengurusan tapak 5S

 

Baike melampirkan sangat penting untuk bukan sahaja produk tetapi juga perkhidmatan pelanggan, kedua dianggap sebagai sebahagian daripada produk oleh Baike. Pelanggan pertama ialah prinsip Perkhidmatan mestilah diutamakan di Baiker.

 

Pasukan perdagangan asing profesional:

Kami sentiasa berusaha untuk memahami permintaan pasaran, untuk memenuhi keperluan pelanggan, untuk menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan yang berkualiti. Kita percaya Baike akan membawa pengalaman Perkhidmatan mahir dan bersemangat,


Falsafah Syarikat:

Sedar diri melepasi, terus membuat kemajuan, membuat hidup rumah yang sempurna mengintegrasikan ke dalam alam semulajadi.


Pencapaian:

Syarikat memiliki 40 paten, termasuk dua ciptaan paten dan satu utiliti Model paten.